Toshiba airconditioner
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

SERVICE & ONDERHOUD

Erkend installateur

Deta-Air is een specialist in totaaloplossingen. Van plaatsing tot onderhoud en service-beurten, bij ons bent u aan het goede adres. Onze installateurs zorgen voor het plaatsen van u ventilatie, airco en/of luchtbehandelingssysteem. Ons bedrijf heeft hiervoor een certificatie: STEK gecertificeerd installateur. 

Onderhoud airconditioning- en luchtbehandelingssysteem

Een airconditioning- of luchtbehandelingssysteem heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit om storingen te voorkomen en om een langere levensduur van de installatie te verzekeren. Bovendien blijft het energieverbruik van een goed onderhouden installatie stabiel en dat bespaart geld en is beter voor het milieu. Deta-Air zorgt ervoor dat uw systeem in topconditie blijft. Als u direct contact met ons opneemt kunnen wij kleine, onvoorziene storingen gelijk oplossen. Voor airco reparatie en voor airco vullen kunt u bij ons terecht. Ook als u extra onderdelen nodig heeft, kunnen wij deze leveren. Wij werken met een klein en flexibel team van professionals wat resulteert in een garantie voor kwaliteit.

Airco service beurt

Wij bieden u de mogelijkheid om een airco service beurt bij ons af te nemen. Het koudemiddel in uw airco neemt namelijk af, dit komt onder andere door verdampen. Dit zorgt ervoor dat uw airco minder goed werkt. Bij een service beurt vullen wij het koelmiddel weer aan. 

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte!