Toshiba airconditioner
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

Airco verwarming

Bent u op zoek naar een airco verwarming combinatie? De airco’s uit ons assortiment zijn airco’s bedoeld voor verkoeling én airco verwarming. Ideaal, als het koud is in de winter zorgt uw airco voor verwarming. Als het warm is in de zomer zorgt dezelfde airco ook voor verkoeling!

Werking airco verwarming

De werking van een airco verwarming combi wordt hier duidelijk uitgelegd. Bij een airco die verwarmt vind er een warmtewissel plaats. Warme lucht van buiten wordt naar binnen getransporteerd. Door middel van een compressor en koelmiddel wordt uw ruimte op de gewenste temperatuur gebracht. De warmte wordt verplaatst in plaats van opgewekt. Dit is een energiezuinig en effectief proces. Een airco die voor verwarming zorgt werkt zelfs tot min 20 graden! Het rendement van een airco is hoger dan het rendement van een normale cv-ketel. Alleen als de temperatuur onder het vriespunt zakt is de cv-ketel zuiniger. In alle andere gevallen niet.

Voordelen airco verwarming

Het aanschaffen van een airco die ook zorgt voor verwarming brengt voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • verwarmen én koelen
  • energiezuinig
  • milieuvriendelijk
  • goede vochtbalans

Airco op zonne-energie zorgt voor nog meer energiebesparing. Bekijk eens of dat voor jou misschien een optie is. 

Advies specialisten

Wij plaatsen airconditioners bij particulieren en bij bedrijven. Dus u kunt altijd bij ons terecht. Kijk ook even of je recht hebt op subsidie, dat zou namelijk mooi meegenomen zijn. Wilt u een airco verwarming kopen? Wij geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op!