Toshiba airconditioner
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

Airco installatie bedrijven

Bent u op zoek naar een airco installatie voor uw bedrijf? Bij ons kunt u terecht! Wij zijn een professionele airco installateur voor bedrijven. Bij een bedrijf is het min of meer normaal dat er een airco is. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de werkprestaties bevordert. In een warme ruimte neemt de concentratie sneller af. Deta-Air plaatst verschillende systemen bij bedrijven. 

"Of het een forse inverstering is? Dat hangt helemaal af van de ruimte en het vermogen dat daarvoor nodig is. Wij zijn er van overtuigd dat het zich uiteindelijk volledig terugbetaalt omdat de werkprestaties van het personeel er op vooruit gaan."

Airco installatie bedrijven

Wij staan voor het professioneel installeren van airco's en is de airco specialist in de omgeving van Delft. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning. wij zijn als airco installateur een STEK-erkend bedrijf en dat betekent dat wij hoge eisen stellen aan onze kwaliteit. Onze nieuw generatie aircondiotioningsystemen zijn niet alleen intelligent, duurzaam en energiezuinig, ook passen ze perfect in ieder interieur. 

Over airconditioning 

De ideale woon- en werktemperatuur schommelt zo rond de 20ºC. Airconditioning kan zorgen voor een optimaal binnenklimaat, welk seizoen het ook is. Een airco kan op elk moment van de dag uw huis of kantoor koelen of verwarmen. Ook kan een airco de lucht filteren. Het resultaat? De lucht die u inademt wordt gekoeld en gezuiverd, waardoor u zich fitter en energieker voelt.

Airconditioning kopen

Wij kunnen airconditioning installeren in huis of in uw bedrijf. Ook bieden wij een airconditioning service aan voor het onderhouden van uw airco en het snel kunnen ingrijpen bij eventuele storingen aan uw airco of andere noodgevallen. U bent daarmee verzekerd aan een topservice voor uw airco van Deta Air Airconditioning. 

Contact

Wilt u gebruik maken van onze airco installatie voor bedrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stuur mij een offerte