Toshiba airconditioner
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

Airco installatie particulier

Bent u op zoek naar een airco installateur voor particulieren? Wij verzorgen de airco installatie in uw woning professioneel en snel. Wij komen graag bij u aan huis! Airconditioning in uw woning: In de zomer lekker koel, in de winter lekker warm. De particuliere markt trekt aan. Jaren geleden was airconditioning nog een luxeproduct. Nu krijgen we steeds meer offerte aanvragen, meer mensen gaan een airco aanschaffen. We hangen vooral veel wandsystemen op in slaapkamers. Mensen willen ook in de zomer lekker koel kunnen slapen, want een paar slapeloze nachten door de warmte breekt de mens goed op. Daarom kiezen ze voor een airco in huis. Ook voor zieke mensen met bijvoorbeeld hart- en luchtwegproblemen biedt een airconditioner uitkomst. Steeds meer mensen willen zelf de temperatuur regelen binnenshuis. We plaatsen airconditioning in woonkamers, slaapkamers en andere vertrekken.

Airco installatie particulieren

Delfgauw – het klimaat verandert. De kranten staan er vol mee en in menig nieuwsuitzending wordt er aandacht aan besteed. Maar als die aandacht voor dit onderwerp niet zo uitvoerig in de media behandeld zou worden, dan zou u zelf ook wel tot de conclusie komen dat het steeds warmer wordt.Een bloedhete woon- of slaapkamer in de zomermaanden, er zijn weinig mensen die er de afgelopen jaren níet mee te maken hebben gehad. Gelukkig is er daarom Deta-Air Airconditioning. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van aanleg van airconditioningsystemen bij particulieren. Door de klimaatverandering die zich de afgelopen jaren heeft gemanifesteerd, wordt een airco in huis steeds gewoner. Wat op het werk en in de auto kan, is ook heel goed mogelijk in de eigen woning. Niet alleen bij particulieren kan een airconditioninginstallatie worden aangelegd. Deta-Air Airconditioning kan ook bedrijven bedienen. Bij ons kunt u ook terecht voor:

Airco met warmtepomp

Airco met warmtepomp “Met de steeds hoger wordende gasprijzen, wordt het ook voor particulieren steeds aantrekkelijker met een aircowarmtepomp te gaan verwarmen”, zegt Arthur Zwartjens, eigenaar van Delta-Air Airconditioning. “Zo’n aircowarmtepomp is energiezuinig en dat zal alleen nog maar verder verbeteren”. Een airconditioninginstallatie met warmtepomp is iets prijziger in de aanschaf. Dit zal zich echter snel terugverdienen. “Veel airco’s hebben dan ook een AA-label”. Als Zwartjens vooruit kijkt, dan denkt hij dat er steeds meer mensen zullen kiezen voor een aircowarmtepomp. “Het grote voordeel is natuurlijk dat er in de zomer het voordeel is van koeling en in de winter het voordeel van verwarming”.

Snel, makkelijk, schoon en netjes 

Met het warme weer dat komen gaat, wilt u nu natuurlijk vooral verkoeling van uw huis. Daar is airconditioning immers voor uitgevonden. De monteurs gaan bovendien netjes te werk en zorgen ervoor dat de rommel in huis tot een minimum wordt beperkt. In de meeste gevallen gaat het bij de aanleg om een wandmodel airco. Zo’n model bestaat uit een binnendeel (verdamper) en een buitendeel (condensor). Snel, makkelijk, schoon en netjes, met een heerlijk gekoeld huis als eindresultaat. Deta-Air Airconditioning kan het u bieden. Het bedrijf kan verschillende merken en types plaatsen. Voor elke situatie biedt dit dynamische bedrijf dus een oplossing. Het bedrijf heeft in ruim 15 jaar tijd veel ervaring opgedaan in het plaatsen van airconditioningsystemen bij bedrijven en particulieren. Zowel in bestaande- als nieuwbouwwoningen. De wandmodellen van het merk Toshiba vormen een prima, duurzaam systeem, dat heel lang mee gaat. Als u een airconditioner van dit merk laat plaatsen, dan bent u ongeveer 15 jaar verzekerd van heerlijk koele ruimtes in huis. U krijgt bovendien 3 jaar garantie op de onderdelen en Deta-Air biedt 1 jaar garantie op de montagewerkzaamheden. Een wandmodel is een heel elegante oplossing voor het creëren van het juiste binnenklimaat. De airco ziet er mooi uit en is ook nog eens vrij onopvallend. De wandmodel airconditioners kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden, waaronder energiezuinige invertersystemen. Het invertersysteem zorgt voor het minste geluid en is dan ook de favoriet bij veruit de meeste particulieren. In de meeste gevallen wordt er voor gekozen het wandmodel in de slaapkamer aan te brengen. Voor een gezonde nachtrust is een stille airco natuurlijk onontbeerlijk. Het geluidsniveau van een airco valt sowieso best mee, maar met een invertersysteem wordt het nog aangenamer. Als je hem aanzet, begint deze airco namelijk niet in een keer op volle kracht te draaien. Hij begint langzaam en geleidelijk worden de toeren opgevoerd. Zo’n toestel kent bovendien een slaapstand waardoor het geluid nog meer gereduceerd wordt.

Tevreden klanten

Hoewel het steeds gewoner wordt om een airconditioninginstallatie in huis te hebben, is de stap om er eentje aan te laten leggen voor de meeste mensen misschien nog beste groot. Om de potentiele klant aan het idee van een airco in huis te laten wennen, biedt Deta-Air volop oriëntatiemogelijkheden. Hij hoeft het niet met brochures en folders alleen te doen. Als service aan de klant, komen de medewerkers van Deta-Air graag vrijblijvend bij de mensen thuis voor uitleg van de verschillende mogelijkheden. Zij nemen dan een binnendeel mee, zodat de geïnteresseerde klant in één oogopslag ziet wat voor bescheiden ruimte zoiets in zijn kamer in zal nemen. De belangstellende krijgt in één keer een goed beeld van de afmetingen en zo worden de mogelijkheden, toegespitst op de eigen situatie, in één keer helder. De aanleg kan dan zo snel mogelijk beginnen. De showroom in het nieuwe bedrijfsgebouw is bovendien continue in ontwikkeling. Hier kunt u ook diverse modellen zien. Deta-Air Airconditioning hecht aan een gedegen voorlichting, maar vindt een juiste nazorg net zo belangrijk. Als het systeem eenmaal is geïnstalleerd, dan is voor het bedrijf de kous zeker niet af. U kunt ervoor kiezen het onderhoud aan het systeem zelf te doen, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de expertise van de professionals van Deta-Air Conditioning. Als u uw airconditioninginstallatie door ons laat onderhouden, heeft u er zeker nog heel veel plezier van. Bij normaal gebruik en regelmatig onderhoud gaat zo’n installatie moeiteloos een jaar of 15 meer. Net als bij de aanleg zelf, zorgen de medewerkers ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden accuraat, schoon en netjes worden uitgevoerd. Deta-Air houdt namelijk van tevreden klanten. Dat komt ook tot uitdrukking op het gebied van de levering. Binnen twee weken een compleet geïnstalleerde airconditioninginstallatie behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben de wandmodellen op voorraad en kunnen dus altijd op korte termijn aan de slag. In de zomer lekker koel, in de winter lekker warm.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze airco installatie voor bedrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stuur mij een offerte