Toshiba airconditioner
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

AIRCO OP ZONNE ENERGIE

DETA-Air levert airco op zonne energie

Bent u op zoek naar een airco op zonne energie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al vele jaren een betrouwbare installateur van de beste airco-installaties. Daarnaast legggen we ons ook toe op de installatie van zonnepanelen. Deze combinatie is een logisch gevolg. Veel van onze klanten willen namelijk een airco op zonne energie

Duurzame investering: airco op zonne energie

Een airco op zonne energie is een duurzame investering. Met de panelen wek je namelijk stroom op en met die elektriciteit kun je de airco-installatie laten draaien. Eigenlijk laat je het systeem dus gratis draaien en dat scheelt behoorlijk in de stroomkosten.Het grote voordeel is, dat een zonnepaneel altijd stroom oplevert, ook al draait de airco niet. De stroom die de panelen sowieso opwekken, kan heel goed gebruikt worden voor alle denkbare elektrische apparaten in huis.

Voordelen airco op zonne energie
DETA-Air kan u dus in één keer een groot aantal voordelen bieden. De aanleg van een airco-installatie zorgt in de zomer voor een lekker koel huis en in de winter voor lekker warme vertrekken in de woning. Bovendien hoeft een airco-installatie helemaal niet zo veel extra energie te kosten, als je meteen zonnepanelen aan laat leggen. De energie die hiermee opgewekt wordt kan dienen als de stroom waarop de airco-installatie draait. De energienota hoeft dus zeker niet hoog op te lopen! 

Contact
Velen zijn u al voor gegaan in de aankoop van een airco op zonne energie. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op. U zit nergens aan vast en u kunt zelf rustig uw keuze overwegen.