Zonnepanelen van Sunrise, geleverd en gemonteerd door Deta Air
ZONNEPANEEL, SUNRISE

   bekijk onze andere producten

SUBSIDIE ZONNEPANELEN

Sommige gemeenten en provincies geven subsidie op zonnepanelen. Voor meer informatie kunt u hier terecht. Ook is er op dit moment nog een regeling om de BTW via de belastingdienst terug te vragenDit levert u in veel gevallen evenveel of zelfs meer voordeel op dan subsidie voor zonnepanelen!

Subsidie zonnepanelen van Deta Air

Een mooie combinatie zou kunnen zijn om uw airconditioning van gratis stroom te kunnen voorzien voor verwarmen en verkoelen door middel van de zonnepanelen. Met de stroom die opgewekt wordt via zonnepanelen, kan de airco werken. Ook kan de stroom natuurlijk teruggegeven worden aan het elektriciteitsnet. Zonnepanelen zijn geschikt voor bedrijfsgebouwen, wooncomplexen en de eengezinswoningen. En met subsidie zonnepanelen bespaart u ook weer op de kosten. Deta Air is dé specialist in zonnepanelen én airconditioning 

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Deta-Air levert zonnepanelen op maat voor de particulire en de zakelijke markt. Het rendement van zonnepanelen moet doorslaggevend zijn in uw keuze om te kiezen voor zonne-energie. Voor uw zonnepanelen Delft en omgeving bent u bij Deta-Air aan het goede adres!

Contact
Wilt u meer informatie over subsidie zonnepanelen van onze specialisten? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op!