Leverancier ventilatie Toshiba - RAV-SM803AT-E
DIGITAL INVERTER OUTDOOR 
RAV-SM803AT-E

   bekijk onze producten

Ventilatiesystemen

U beseft dat goede ventilatiesystemen bijdragen aan onze gezondheid en ons woongenot. De eenzijdige aandacht voor energiebesparende maatregelen van de afgelopen decennia (denk aan woningisolatie) is ten koste gegaan van de ventilerende eigenschappen van woningen en andere gebouwen. Gelukkig is er de laatste jaren dan ook steeds meer aandacht voor dit ‘verfrissende’ onderwerp, namelijk ventilatiesystemen kopen. Vandaag de dag staan ons tal van doeltreffende ventilatie-oplossingen ten dienst: apparaten en zelfs complete systemen die het klimaat in huis tot op een ‘luchtdeeltje’ nauwkeurig kunnen regelen. Voor wie eenmaal gewend is aan zijn/haar perfect geventileerde woning/ruimte is er geen weg meer terug. Pas dan beseft men wat men al die tijd aan comfort heeft gemist.

Luchtbehandeling door ventilatiesystemen

Het simpelweg koelen of verwarmen van lucht alleen is niet voldoende voor een gezond leefklimaat. Het verversen van lucht is minstens zo belangrijk, zeker in de wintermaanden wanneer ramen zelden open gaan. Dit wordt ook wel luchtbehandeling genoemd. Goede ventilatie betekent dat een ruimte continue geventileerd wordt. Als er goede ventilatie plaatsvindt, is de lucht vrij droog. Het voordeel daarvan is dat het minder energie kost om droge lucht te verwarmen dan vochtige lucht. Bij het verwarmen van een ruimte bespaar je dus geld door het inzetten van ventilatiesystemen!

Ventilatiesystemen laten plaatsen

Om ervoor te zorgen dat uw woning, badkamer of bedrijfspand optimaal geventileerd wordt, zijn goede ventilatiesystemen van belang. Hiervoor bent u bij Deta-Air aan het goede adres! Wij zorgen voor het plaatsen van uw ventilatie. Ook voor reiniging en onderhoud van uw luchtbehandelingsysteem kunt u bij ons terecht.