Zonnepanelen van Sunrise, geleverd en gemonteerd door Deta Air
ZONNEPANEEL, SUNRISE

   bekijk onze andere producten

Airco op zonnepanelen

DETA-Air, nu ook een betrouwbare leverancier van airco op zonnepanelen

Airco op zonnepanelen Delft - DETA-Air is al vele jaren een betrouwbare installateur van de beste airco-installaties van onder andere Toshiba airconditioning. Het bedrijf aan de Groothandelsweg 19 in Delfgauw levert en installeert voor bedrijven en particulieren. Ja, want ook steeds meer particulieren ontdekken het gemak van een airconditioning: lekker koel in huis als het buiten heel warm is, lekker warm als het buiten erg koud is. Zo'n installatie kun je namelijk gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen.

Airco op zonnepanelen

De man achter DETA-Air is Arthur Zwartjens. Met een heel team deskundige installateurs bedient hij klanten uit de omgeving. Voor aironditioning en zonnepanelen in Delft, Delfgauw, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en de directe omgeving bent u bij hem aan het goede adres. Nu heeft hij naar eigen zeggen een nieuw gat in de markt ontdekt. Hij is zich namelijk ook gaan toeleggen op de installatie van zonnepanelen Delft en omgeving. “Ja, dit bedrijf is tegenwoordig ook specialist op het gebied van zonnepanelen”, vertelt Zwartjens. “Dat is namelijk heel goed te combineren met de aanleg van een airco-installatie. Voor beide aanleg moet je namelijk het dak op.” Niet alleen de installatie van een airco-installatie en zonnepanelen is heel goed te combineren. Ook in het gebruik vormen airco's en zonnepanelen een prima koppel. Zo is airco op zonnepanelen mogelijk. “Met de zonnepanelen wek je namelijk stroom op en met die elektriciteit kun je de airco-installatie laten draaien”, legt Zwartjens uit. “Eigenlijk laat je het systeem dus gratis draaien en dat scheelt aanzienlijk in de stroomkosten.”

Voordelen airco op zonnepanelen Delft en omgeving

Het grote voordeel is, dat een zonnepaneel altijd stroom oplevert, ook al draait de airconditioning niet. De stroom die de zonnepanelen sowieso opwekken, kan heel goed gebruikt worden voor alle denkbare elektrische apparaten in huis. DETA-Air kan u dus in één keer een groot aantal voordelen bieden. De aanleg van een airco-installatie zorgt in de zomer voor een lekker koel huis en in de winter voor lekker warme vertrekken in de woning. Bovendien hoeft een airconditioning helemaal niet zo veel extra energie te kosten, als je meteen zonnepanelen aan laat leggen. De energie die hiermee opgewekt wordt kan dienen als de stroom waarop de airconditioning draait. De energienota hoeft dus zeker niet hoog op te lopen! Daarnaast zijn er subsidie mogelijkheden voor zonnepanelen.

Combinatie zonnepanelen en airco

Een mooie combinatie zou kunnen zijn om uw airconditioning van gratis stroom te kunnen voorzien voor verwarmen en verkoelen door middel van de zonnepanelen. Met de stroom die opgewekt wordt via zonnenpanelen, kan de airco werken. Ook kan de stroom natuurlijk teruggegeven worden aan het elektriciteitsnet. 

Contact 

Bent u op zoek naar een airco op zonnepanelen in Delft of omgeving? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij leveren en installeren zowel zonnepanelen als airco's. Neem contact met ons op!