Warmtepompen

Warmtepompen zijn enorm in populariteit gestegen als optie voor een duurzame klimaatregeling voor thuis of op kantoor. Een warmtepomp is een volwaardig energievriendelijk systeem dat energie uit de buitenlucht onttrekt en die omzet voor verwarming van lucht en water. 

Het systeem verlaagt de EPC (energieprestatiecoëfficiënt) en het verbetert het persoonlijke energielabel. Ook bij lage buitentemperaturen zijn warmtepompen zeer efficiënt en in veel gevallen zelfs dekkend als hoofdverwarming voor de woon- of werkomgeving. Met een warmtepomp kan je vanzelfsprekend in alle seizoenen genieten van een aangename binnentemperatuur en daarnaast ook aanzienlijk besparen op de energierekening. De gewenste temperatuur wordt snel bereikt met dit systeem.

  • warmtepompen-deta-air-airconditioning.jpg

Duurzame warmtepompen

Met het aanschaffen van een duurzame warmtepomp verlies je geen energie in ruimtes die je niet gebruikt, maar profiteer je wel van het optimale comfort daar waar het gewenst is.

"Een warmtepomp is een duurzaam alternatief naast of in plaats van de traditionele cv ketel of reguliere stadswarmte."

Met luchtverwarming, vloerverwarming of verwarming via radiatoren op basis van een warmtepomp kies je automatisch voor duurzaamheid en kostenbesparing op de energierekening.

Scroll naar boven